SUNNUNTAIN SUPERPOMMITUS!

 

Bloggareiden vastaanotto Pommi! lehteä kohtaan oli erittäin positiivinen. Kolmen päivän aikana lehden virtuaalinen levikki kasvoi lähes neljäänsataan vierailijaan.

Pommin anonyymi päätoimittaja näyttää tyytyväiseltä.  - Lehtemme kasvu rikkoi kaikki odotukset. Tästä on erittäin hyvä lähteä kehittämään ensimmäistä blogien viihdelehteä, päätoimittaja kertoo. Ensimmäisenä julkaisupäivänään Pommi! raivasi pommin lailla tiensä kuumat listan kärkipaikoille, joten seuraava vaihe toimituksessa on vakiinnuttaa lukijamäärät.

Kolmen päivän jälkeen pommin tyyli tulee muuttumaan entistä asiallisemmaksi. - Tähän mennessä olemme olleet aika huumoripitoinen lehti, ja joku voisi sanoa meidän olevan parodiaa keltaisesta lehdistöstä, päätoimittaja pohtii Pommin imagoa. Sunnuntaista lähtien lehti etsii tiimiinsä toimittajia, jotka tonkisivat vapaa-ajallaan bloggareiden julkaisuja, jotta mikään ei jäisi Pommilta salaan. Kohuotsikoiden lisäksi Pommiin halutaan haastatteluja, kolumneja, sekä ihan oikeita ja tärkeitä uutisia.

POMMIN UUSI ILME

  • JOKA VIIKKO ILMESTYY PALSTA " TOISEN KYNÄSTÄ", JOSSA JOKU BLOGGAAJA POHTII ELÄMÄN KUMMALLISUUKSIA KOLUMNIN MUODOSSA.
  • AINAKIN KERRAN VIIKOSSA MIELENKIINTOISEN BLOGGARIN HAASTATTELU
  • JOKA SUNNUNTAI LANSEERATAAN UUSI VIIKON KYSYMYS, JA MYÖS JOKA SUNNUNTAI ILMESTYY EDELLISEN VIIKON KYSYMYKSEN VASTAUKSISTA KOOTTU TEKSTI.
  • BLOGITUOMARI ARVOSTELEE JOKA PÄIVÄ YHDEN SATUNNAISEN BLOGIN. SE VOI OLLA SINUN BLOGISI. TÄMÄN PÄIVÄN LEHDESTÄ ARVOSTELU VIELÄ PUUTTUU.
  • SUNNUNTAIN LEHTI ON VIIKON TÄRKEIN JULKAISU.
  • LEHTI ILMESTYY JOKA PÄIVÄ KLO. 09.00 HUOMISESTA LÄHTIEN.

********************

Viikon kysymys

Onko blogin ylläpitäminen julkisuushakuista, kuten yleisesti väitetään? Voit vastata alla olevasta kommentoi napista.

********************

Sunnuntain pääuutiset

 

  1. Tamperelainen lukiolaistyttö haluaa puhua politiikkaa!
  2. Runkkublogi laiton?
  3. Näkymätön tyttö raivostui Pommin arvostelusta
  4. Kotirouva Kiinassa on sukupuolineutraali!
  5. Pommin toimitusta naurattaa sunnuntain pääuutiset!

 

TAMPERELAINEN LUKIOLAISTYTTÖ HALUAA PUHUA POLITIIKKAA

Blogilistalle ilmestyi tänään uusi blogi, jossa tamperelainen lukiolaistyttö kutsuu puhumaan politiikkaa. Hän itse kuvailee blogiaan lauseella " politiikkaa mukavasta näkökulmasta". Ensimmäisessä tekstissään hän haukkuu Sauli Niinistöä huijariksi, koska presidenttiehdokas väittää olevansa työläisten presidentti. Kritiikistä huolimatta hän joka tapauksessa kehuu Niinistöä puhtaaksi porvariksi.

Ulkoasu on siisti ja teksti selkeää. Pommin toimitus toivookin, että blogiin muodostuu poliittinen foorumi kirjoittajan tekstien ympärille. Ensimmäisen kirjoituksen otsikon kielioppivirheestä huolimatta Pommi ennustaa blogin suosion kasvavan. Lukiolaistyttö, ei tarvitse jännittää!

Tämän uuden ja potentiaalisen blogin löydät täältä>>

 

RUNKKUBLOGI LAITON?

Itsensä kanssa rakastelun ympärille syntynyt Runkkublogi on herättänyt monenlaisia tuntemuksia konservatiivissa bloggareissa. Pommin toimitus ei ota kantaa blogin hyödyllisyyteen, mutta lailliset asiat ilmaantuivat esiin erään juttuvihjeen kautta.

Pyydämme lukijoitamme valaisemaan toimitustamme kuvien tekijänoikeuslaista. Voiko kuvia julkaista ilman kuvaajan tai sen oikeuksien omistajan lupaa? Rikkooko Runkkublogi lakia?

 

NÄKYMÄTÖN TYTTÖ RAIVOSTUI POMMIN ARVOSTELUSTA

Ilmeisesti kovin vähän blogeista tietävä Blogituomari arvosteli viime perjantaina Näkymättömän tytön blogin, jossa hieman kritisoitiin julkaisun "sisäpiirimäisyyttä".

Näkymätömästä näkyväksi muuttunut tyttö kirjoitti uusimmassa kirjoituksessaan seuraavasti. "Arvostelu oli muuten positiivinen mutta siinä puututtiin asiaan, joka minua ärsytti kun aloin blogeja lukemaan alkuvuodesta, teksti on kirjoitettu kavereille, sellaisille jotka ovat käyneet blogimiiteissä. Miiteissä käyminen tosin ei auta minuun tutustumisessani, tuo arvostelu on kirjoitettu ennen ensimmäistä blogimiittiäni."

Koko tekstin voit lukea täältä>>

Toimituksemma suosittelee täydellä sydämellä tutustumista Näkymättömään tyttöön, sillä blogi on todella mainio. Alku voi olla hankalaa, mutta kirjoittaja on laittanut tänään sivuilleen todella paljon tietoa itsestään. Joten tutustumaan :)

 

KOTIROUVA KIINASSA ON SUKUPUOLINEUTRAALI!

"Olet sukupuolineutraali eli sukupuolisesti sitoutumaton. Et pidä meteliä sukupuolesta, etkä tuo omaa sukupuoltasi mitenkään erityisesti esille. Persoonaasi ei hallitse eikä määritä vahvasti sen enempää mieheys kuin naiseuskaan Sukupuoleen liittyvässä itseilmaisussa olet melko pidättyväinen - jopa sukupuolipihtailija. Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja otat siihen mielellään etäisyyttä ja toimit yksilöllisesti, etkä sukupuolimäärittyneesti. Et aina ymmärrä, miksi monet muut ihmiset pitävät sukupuolesta niin kovasti meteliä ja antavat sukupuolensa ohjailla toimintaansa.
Olet hyvin vahvasti sitoutumaton kumpaankaan sukupuoleen- jopa sukupuolipakoilija."

Kiinassa asuvaan kotirouvaan voit tutustua täältä>>

********************