Maanantain kohupommitukset!

- oletko sinä seuraavassa lehdessä?-

 

IHAN KIVA ELÄMÄN KIRJOITTAJAN FIRMA NELOSEN UUTISISSA!

Melko suositun verkkopäiväkirjan kirjoittajan kahvila pääsi eilen Nelosen uutisiin.  " En haluaisi omistaa Cafe Ursulaa tällä hetkellä. Se firma joka pääsi uutislööppeihin kuolleista lokinmakuisista silakoista", Ihan kiva elämän kirjoittaja surkuttelee nettipäiväkirjassaan.

Koko tarinan voi lukea täältä>>

HUUMEHÖYRYISIÄ BLOGIMERKINTÖJÄ!

Mm. poikarakkaudesta kertova eipajuurikukaan-blogin kirjoittaja on tehnyt viimeiset kommentinsa melko kyseenalaisessa tilassa. "Luulen että paula ja mira laulavat tuossa unikkokukkapuskasta vink.gif
meenpäs ottaa lisää maailman tuskan pyyhkäisijää"

tai..

"pilvee tekee mieli ja unikoista tuli vaan vajarit.
tahtosin laittaa pääni kunnolla sekaisin x(
makaisin vaan puolitiedottomassa tilassa jossain.
oh whatta joy would dat be.
senkin.giftoktok.gifkissatappelu.gifslap.gifgrr.gifdissaa.gif"

..kertoo enemmän kuin kuin enempi sanoja.

Nämä sekavat merkinnät voit lukea täältä>>

 

********************

BLOGITUOMARI:

Blogituomari etsii joka päivä blogilistalta satunnaisen blogin arvosteltavaksi. Tänään vastaan tuli todella erikoinen blogi.

Lentäenkö ne meni?

            Joo ja

      vaihtovat Pariisissa

kenttää ja konetta.

Kyllä. Vastaan tuli runoblogi. Tekstin sisältöä on todella paha arvioida - kiitos Blogituomarin olemattoman runotietouden. Itsensä nolaamisen pelossa Blogituomari antaa verkkojulkaisulle kuitenkin täydet viisi pistettä. RUNOT KYSEISESTÄ BLOGISTA.

Tulkaa meille.

Huolehtikoot itse itsestään.

Älkää puhuko.

Jokainen voi tutustua blogiin täältä>>

 

********************

HAASTATTELUSSA NÄKYMÄTÖN TYTTÖ!

 

Näkymätön tyttö blogia kirjoittava Katri suostui Pommin haastatteluun. Kovasta kiireestä johtuen juttu ei ole perinteinen haastattelu, vaan kysymys ja vastaus tyylinen paketti.

NIMI: Katri

ASUINPAIKKA: OULU

IKÄ: 25 vuotta

KUINKA KAUAN OLET PITÄNYT BLOGIA? Näkymätöntä tyttöä tämän vuoden huhtikuusta, sitä ennen tutuille tarkoitettu arkielämän tapahtumien blogi vaihto-opiskelusta.

MISTÄ IDEA BLOGIIN? Olin ulkomailla opiskelemassa, minulla ei ollut ystäviä eikä paljon tekemistä. Jossain vaiheessa päässäni alkoi olla niin paljon ajatuksia, että niitä piti purkaa jonnekin. Suomeen palattuani huomasin että kirjoitettavaa riitti siitä huolimatta että pystyn puhumaan traumoistani muiden kanssa. Nimen keksin jo viime syksynä, silloin blogin aloittaminen tuntui liian vaikealta.

KUINKA VANHA BLOGISI ON? Reilut seitsemän kuukautta

MILTÄ SUOSIO TUNTUU? Oudolta. Välillä minusta tuntuu että kyse on virheestä. Toisaalta blogini ei ole mielestäni oikeasti suosittu tai tunnettu enkä edes haluaisi sen olevan. Se että blogiani luetaan ja kommentoidaan tuntuu kyllä todella hyvältä, en minä haluaisi kirjoittaa pelkästään itselleni.

ONKO SISÄPIIRI OLEMASSA? Luulen että sisäpiirejä tai kaveripiirejä syntyy pakostakin, ei siinä ole mitään pahaa ellei se tee toisia täysin ulkopuolisiksi. Mikään sisäpiiri ei ole kyllä minun bloggaamiseeni vaikuttanut, yleensä olen ollut nettiyhteisöissä aika varovainen mutta blogia päätin pitää rohkeasti ja välittämättä toisten ja omasta suosiosta. Aina se ei onnistu.

POMMISSA VÄITETTIIN, ETTÄ KIRJOITAT VAIN SISÄPIIRILLE. MITEN REAGOIT? Se tuntui hassulta, en ollut tietoinen siitä että kuuluisin sisäpiiriin. Toisaalta kommentoijani ovat aika usein ihmisiä, joihin olen tutustunut blogien kautta ja joiden blogeja itsekin luen ja kommentoin, ehkä se on sitä sisäpiiriä.

TUNTUUKO KOSKAAN VAIKEALTA KIRJOITTAA BLOGIIN? Joskus on vaikeaa keksiä aiheita, silloin ahdistun päivittämättömyydestäni

KUINKA REHELLINEN OLET KIRJOITTAESSASI? Pyrin olemaan täysin rehellinen, mutta kirjoitukseni ovat tietysti aina minun henkilökohtaisia käsityksiäni asioista, se mitä minä kuvittelen todeksi. Pelkään aina etten esitä asioita niin kuin ne ovat, että ihmiset saavat väärän kääsityksen vahingossa.

MISTÄ ET KIRJOITA BLOGIISI? Ruumiin toiminnoista, juoruja toisista ihmisistä, ylipäätään toisista ihmisistä. Kai pelkään että he loukkaantuvat, jos kirjoitan jotain tarkempaa heistä. En yleensä kirjoita myöskään ajankohtaisista tapahtumista, uskonnosta, teknologiasta ja sellaisista. Oikeastaan on helpompaa rajata että kirjoitan vain omaan elämääni liittyvistä asioista.

VOISITKO LAITTAA MAINOKSIA SIVUILLESI? En näe sille mitään tarvetta.

MITÄ LUET BLOGILISTALTA? Blogini linkkilistassa olevia ja parikymmentä muuta tilaan, satunnaisesti luen paljon useampia, uusia ja vanhoja tuttuja. Neuleblogeja en tilaa mutta luen välillä.

MILLAISIA BLOGEJA ET VOI SIETÄÄ? Huonosti kirjoitettuja. Ja sellaisia joissa palsta on niin leveä ettei sitä jaksa lukea. Blogeja joissa kerrotaan lähinnä kirjoittajan yöelämästä tai vaikeista ihmissuhdesotkuista.

KUINKA USEIN KATSOT KÄVIJÄMÄÄRIÄ? Joka päivä, jos ei ole muuta netissä tehtävää. Kävijämääriä kiinnostavampaa on se mistä kävijät tulevat ja hakusanat.

VAIKUTTAAKO SUURI YLEISÖ MERKINTÖIHISI? Jossain vaiheessa tajusin että kuka tahansa tuttuni voi löytää blogini ja tunnistaa minut helposti, en kyllä jaksa yleensä ottaa sitä huomioon. Blogissani ei ole oikeastaan mitään oikeasti hävettävää

PELOTTAAKO AVOIMEN NETTIPÄIVÄKIRJAN PITÄMINEN? Minua pelottaa eniten se etten ole aivan mitä riskejä siihen edes liittyy. En pidä blogia omallani nimelläni mutta täydelliseen nimettömyyteen en näe mitään syytä.

MIKÄ SINUSTA TULEE ISONA? Toivottavasti graafinen suunnittelija.

OLET ASUNUT ULKOMAILLA JA SANOIT KASVANEESI HENKISESTI, MITEN? Henkisesti kasvaminen kuulostaa jotenkin kliseiseltä enkä tarkoittanut sitä aivan vakavasti mutta kasvoin jollakin tavalla, pakostakin. Vaihto-opiskelija ei voi olla kovin ujo.

ET OLE IKINÄ SEURUSTELLUT, KAIPAATKO KUMPPANIA? Joskus kaipasin seurustelukumppania ollakseni normaali, sen jälkeen ehkä joskus aika satunnaisesti. Seurustelemattomuus ei hallitse elämääni enkä siitä erityisesti kärsi, ei minusta ehkä edes olisi seurustelemaan. Onneni ainakaan ei riipu seurustelemisesta.

TERVEISET POMMIN LUKIJOILLE: Hyvää loppusyksyä? En minä osaa keksiä terveisiä.

BLOGIN LÖYDÄT TÄÄLTÄ>>

*********************

Viikon kysymys

Onko blogin ylläpitäminen julkisuushakuista, kuten yleisesti väitetään? Voit vastata alla olevasta kommentoi napista.

********************

Oletko sinä huomisessa Pommissa?